Campagnefilmpje ChristenUnie/SGP Zuidplas genomineerd door Jinek

Uitzending Jinek - Schuurman 1
logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 1 maart 2018 om 09:30

Campagnefilmpje ChristenUnie/SGP Zuidplas genomineerd door Jinek

In de verkiezing van favoriete campagnefilmpje bij Jinek is een filmpje van ChristenUnie/SGP Zuidplas genomineerd. De allereerste verkiezingsvlog van lijsttrekker Jan Willem Schuurman is een van de 10 geselecteerde filmpjes. Tot vrijdag 18.00 uur kan er gestemd worden.

Het filmpje trok de aandacht van cabaretier Martijn Koning vanwege de knisperschoenen van Schuurman. Schuurman liep tijdens de opname op een net gestrooid fietspad wat opvallende geluiden opleverde. Daarmee belandde het filmpje van ChristenUnie/SGP in de uitzending van Jinek. In het filmpje geeft Jan Willem Schuurman een introductie op de slogan ‘Staan voor onze dorpen’.

Stemmen op het filmpje kan hier. Het filmpje van ChristenUnie/SGP Zuidplas staat op nummer 9.

Deel dit bericht