ChristenUnie/SGP Zuidplas feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

Ondernemersprijs Van Blitterswijk.JPG
logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 4 december 2018 om 20:20

ChristenUnie/SGP Zuidplas feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

ChristenUnie/SGP Zuidplas feliciteert Van Blitterswijk Eco-mobiliteit met de nominatie van de ‘Onderneming van het Jaar’

De fractie van de ChristenUnie/SGP feliciteert Van Blitterswijk met de nominatie voor de MKB OndernemersPrijs Midden Holland. Raadslid Willem-Jan Verdoes: “Van Blitterswijk bewijst dat goed ondernemerschap en oog voor de schepping, goed samen gaan. Daar zijn wij trots op.”

Wethouder Jan Willem Schuurman(ChristenUnie/SGP) feliciteerde directeur Wouter van Blitterswijk persoonlijk met de nominatie. “Wij zijn er trots op dat een bedrijf uit de gemeente Zuidplas is genomineerd. Het is prijzenswaardig dat Van Blitterswijk Eco-mobiliteit in zeer korte tijd zo’n innovatieve en duurzame bedrijfswagen op de markt heeft gebracht en daar succesvol mee is. Dat getuigt van lef en toekomstvisie”.

Op 14 januari 2019 wordt bekend gemaakt wie er gewonnen heeft in Midden-Holland. Wij wensen Van Blitterswijk Eco-mobiliteit veel succes en wij hopen op een mooie uitslag.

 

Deel dit bericht