Nieuwe stap op weg naar coalitie

IMG_1104
logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 4 april 2018 om 11:30

Nieuwe stap op weg naar coalitie

Bij de vorming van een nieuwe coalitie voor Zuidplas is gisteravond een belangrijke volgende stap gezet. Afgelopen zaterdag maakten VVD en ChristenUnie/SGP al bekend dat zij samen op zoek gingen naar een derde partij om tot een meerderheid te komen.

Gisteravond is er gesproken met de onderhandelaars van het CDA. Dit gesprek bood zoveel basis voor samenwerking, dat besloten is om met deze drie partijen te gaan dooronderhandelen. Doel is te komen tot een stevige coalitie voor Zuidplas.

De eerder geplande gesprekken met PVDA/GL, SP, NEZ en D66 gaan dan ook niet door. VVD, ChristenUnie/SGP en het CDA spreken woensdagavond weer verder met elkaar en maken dan een planning voor het vervolg van de onderhandelingen.

Deel dit bericht