Zet mantelzorgers in het zonnetje

logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 6 maart 2018 om 12:00

Zet mantelzorgers in het zonnetje

Op vrijdag 16 maart organiseert ChristenUnie/SGP Zuidplas een mantelzorgactie. Met deze actie wil de partij mantelzorgers in het zonnetje gezet. De mantelzorgactie valt in de Week van Zorg & Welzijn. Inwoners van Zuidplas kunnen mantelzorgers opgeven.

Lijsttrekker Jan Willem Schuurman vertelt waarom de ChristenUnie/SGP deze actie doet. “Mantelzorgers zijn onmisbaar in de dorpen van Zuidplas. Ze werken echter in stilte en op de achtergrond. Wij willen mantelzorgers waarderen en ontlasten. Ontlasten kan alleen met een goed politiek beleid op lange termijn. Waarderen kunnen we meteen doen. Daarom organiseren we op 16 maart de mantelzorgactie. Wij willen gewoon eens ‘dankjewel’ tegen hen zeggen.”

Geef de mantelzorger die jij in het zonnetje wilt zetten op via dit formulier. Opgeven kan tot uiterlijk dinsdag 13 maart.

Deel dit bericht

Labels: