Jongerenkandidaat nomineert Peter Molenaar voor Beste Raadslid van Nederland

P. Molenaar 3 - Topbanner
W.J. Verdoes 3 - Nieuwsbericht
Door Willem-Jan Verdoes op 28 februari 2018 om 16:15

Jongerenkandidaat nomineert Peter Molenaar voor Beste Raadslid van Nederland

Willem-Jan Verdoes, de nummer vijf op de lijst van ChristenUnie/SGP Zuidplas, heeft raadslid Peter Molenaar genomineerd voor de verkiezing van het Beste Raadslid van Nederland. De 55-jarige Molenaar is zo’n 11 jaar raadslid en heeft daarmee een ruime ervaring in de gemeenteraad van Zuidplas.

Waarom jouw keuze voor Peter Molenaar?

Willem-Jan: “Peter heeft een enorme ervaring in de lokale politiek. Als 18-jarige werd ik al door Peter gecoachte. Hij heeft mij de eerste kneepjes van het politieke vak bijgebracht!”

Wat waardeer jij in Peter als raadslid?

Willem-Jan: “Peter is een echte volksvertegenwoordiger, iemand die erg betrokken is op alle dossiers. Hij benadert de inwoners van de dorpen van Zuidplas proactief. Daardoor heeft hij in de afgelopen jaren een enorm netwerk opgebouwd.”

Jij kent Peter al wat langer. Omschrijf hem eens.

Willem-Jan: “Hij is betrokken, is inhoudelijk sterk en heeft humor. Maar bovenal is Peter zeer bescheiden. Dat siert hem en daarom heb ik hem genomineerd als ‘Beste raadslid van Nederland’. Hij staat klaar voor mij als kandidaat-raadslid, voor de inwoners van Zuidplas en voor de lokale democratie.”

Klik hier en breng je stem uit op Peter Molenaar als Beste Raadslid van Nederland.

Deel dit bericht