“Blij dat Ouderinitiatief mag doorgaan”

impressie-rank-1
logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 28 februari 2018 om 13:15

“Blij dat Ouderinitiatief mag doorgaan”

De bouw van het Ouderinitiatief aan de Middelweg in Moordrecht mag doorgaan van de Raad van State. Dat berichtte Gouwe IJssel Nieuws woensdag 28 februari. De ChristenUnie/SGP is blij met de uitspraak.

 Raadslid Cock van der Spek: “Dit is echt goed nieuws. Ik ben blij dat het Ouderinitiatief mag doorgaan. Het initiatief kwam uit het dorp zelf. Dan moet je als gemeente zoveel mogelijk in mogelijkheden denken. Dat is nu gelukt.”

Vier jaar geleden riep de ChristenUnie/SGP-fractie samen met het CDA en de PvdA/GroenLinks het college met een motie op het Ouderinitiatief als een pilotproject te benaderen en er op korte termijn mee aan de slag te gaan, samen met de initiatiefgroep. Bezwaren van omwonenden legden het project een tijdje stil, maar met deze uitspraak is er weer groen licht.

De foto bij dit artikel is afkomstig van de website van het Ouderinitiatief in Moordrecht (klik hier).

Deel dit bericht

Labels: , ,