Jongerenkandidaat ChristenUnie/SGP op valentijnsdate

Willem-Jan Verdoes in De Boeg - Moerkapelle 1
logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 14 februari 2018 om 07:45

Jongerenkandidaat ChristenUnie/SGP op valentijnsdate

Het wordt woensdag 14 januari een drukke Valentijnsdag voor Willem-Jan Verdoes (20). De jongerenkandidaat van de ChristenUnie/SGP gaat op zoek naar een goede match. Zaterdagavond 10 februari oefende hij alvast in jongerenclub De Boeg in Moerkapelle. Op Valentijnsavond is hij te vinden het jongerencentrum ’t Blok in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Hoe ziet zijn date eruit? Willem-Jan: “Ik ga niet voor mezelf daten. Wat ik wil is een goede match tussen jongeren en politiek. Politiek is voor veel jongeren een ver-van-hun-bed-show. Daar wil ik als jongerenkandidaat graag verschil in aanbrengen. Woensdagavond ga ik daarom met andere jongeren in gesprek over de vraag wat zij van de lokale politiek vinden en hoe zij zich er mee bezighouden.” Geen romantische date dus, maar waarschijnlijk flinke discussies. Willem-Jan: “Dat is goed, ik hoor graag wat de jongeren met de politiek in Zuidplas zouden willen.”

De jongerenkandidaat van de ChristenUnie/SGP staat met een vijfde plek hoog op de kandidatenlijst. De laatste weken voor de campagne zal hij inzetten op een stevige jongerencampagne. “Politiek gaat over jongeren. Laat jongeren daarom ook over de politiek gaan.”

Deel dit bericht

Labels: