Uitnodiging dineravond ChristenUnie/SGP

18774_orig
logoCUSGP.jpg
Door ChristenUnie/SGP Zuidplas op 11 januari 2018 om 16:00

Uitnodiging dineravond ChristenUnie/SGP

Na het succes van vier jaar geleden, organiseert de ChristenUnie/SGP Zuidplas voor de komende gemeenteraadsverkiezingen opnieuw een sponsoractiviteit in de vorm van een dineravond. Ook u kunt er op donderdagavond 1 februari bij zijn!

De avond begint om 18.45 uur met een borrel. Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk viergangendiner. Tijdens het diner wordt er gezorgd voor inhoudelijke bijdragen in de vorm van enkele prikkelende stellingen en interessante speeches. Onder andere Elbert Dijkgraaf (Tweede Kamerlid SGP) zal een van onze gastsprekers zijn. Tevens is er de gelegenheid om met de (kandidaat)raadsleden van de ChristenUnie/SGP in gesprek te gaan. De avond staat onder leiding van Marnix de Romph (oud-raadslid ChristenUnie/SGP).

Het doel van deze avond is niet alleen te bezien wat u en de lokale politiek (in de volgende raadsperiode) voor elkaar kunnen betekenen, maar ook om geld in te zamelen voor de campagnekas van de ChristenUnie/SGP. Daarom rekenen wij op een bijdrage van €37,50 per persoon. Een overbetaling wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld. U kunt uw betaling op de avond contant of per machtegingskaart voldoen.

  • Locatie: Land van Belofte, Moerkapelle (aanrijden via de Herenweg, na Herenweg 55 linksaf verder de borden volgen)
  • Datum: Donderdag 1 februari 2018 Deo volente
  • Tijd: Ontvangst en borrel om 18.45 uur, aanvang diner om 19.15 uur

Gelet op de beperkte beschikbaarheid, is aanmelden verplicht. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Wij kijken uit naar uw komst en hopen op een succesvolle en interessante avond!

Deel dit bericht

Labels: